images/ljugarn-logo.png

Klubbkläder för Ljugarns Gk

Nu finns det Ljugarns GK klubbkläder att köpa!

I samarbete med Errea Sport AB har Ljugarns GK tagit fram en kollektion av golfkläder till bra priser. Nu kan man beställa piké tröjor (tre olika färger), en grå golftröja och en keps med vår logotype samt matchande svarta shorts.

Samtliga produkter beställs och betalas enkelt via internet på www.erreasport.se och på denna hemsida finner man också mer detaljer om hur man loggar in, skapar ett eget konto, m.m.

Medlemsbrickor

Medlemsbrickor finns att hämta för medlemmar i Ljugarns Gk.

Brickorna finns i receptionen på klubben. Välkomna!

/Styrelsen

Banan

Ljugarns golfbana är ritad av välrenommerade banarkitekten Jan Sederholm och arbetet med

att anlägga banan startades 1989.

Banguide

Banguide Ljugarns Golfbana

Vår banguide finns att köpa i restaurangen för endast 20 kr. Den visar dig många hjälpsamma

avstånd.

Ljugarns Golfklubb – grundad 1991

Ljugarns GK bildades 1991. Då med en handfull entusiaster och en bana under uppbyggnad.

Banan har vuxit till nio intressanta och utmanande hål och klubbens medlemsantal är knappt 300 medlemmar.

Vi är en liten klubb, och försöker att utnyttja den lilla klubbens alla fördelar.