images/ljugarn-logo.png

Från Visby:

Kör väg 143 mot Ljugarn. Efter ca 40 km, sväng vänster mot Golfbana och Katthammarsvik.

Efter ca 300 meter, sväng höger mot Ljugarns GK. Följ grusvägen ca 1300 meter.

Banan och klubbhuset ligger på höger sida av vägen. Parkeringen ligger till vänster.

Från söder, via Hemse:

Lämna Hemse på väg 140. Sväng vänster in på väg 144 mot Ljugarn. Efter ca 20 km, sväng vänster mot Roma och Visby.

Följ väg 143 i ca 2 km. Sväng höger mot Golfbana och Katthammarsvik. Efter ca 300 meter, sväng höger mot Ljugarns GK.

Följ grusvägen ca 1300 meter. Banan och klubbhuset ligger på höger sida av vägen. Parkeringen ligger till vänster.

Hjärtligt välkommen!

Greenfee 2017

Greenfee-gäster hälsas hjärtligt välkomna!

Även om du inte har grönt kort så är du välkommen som greenfee-gäst på vår bana i sällskap med en medlem!

Vi har förmånlig prissättning också för våra greenfee-gäster.
För enkelhetens skull har vi bara två olika priser, och dessa gäller oavsett tid på året.
Medlemmar i gotländsk golfklubb har reducerad greenfee under lågsäsong. Högsäsongen är 15 juni - 31 aug.

Seniorer: 200 kr

Juniorer: 100 kr

Vår greenfee ger fritt tillträde till banan under den dag (06.00-21.00) som avgiften betalas.
Du väljer själv om du vill spela nio hål eller fortsätta spela flera varv.
Vi kan också erbjuda en förmånlig veckogreenfee, antingen för en enstaka spelare eller för hela din familj.